Laden Evenementen

« All Evenementen

nov 30

We are one – The great shift to unity consciousness

30 november @ 13:15

€55,55 – €77,77
Event: We are one met Christina von Dreien en Tijn Touber

LIVE EVENT MET CHRISTINA VON DREIEN

Wij voelen ons vereerd dat Christina von Dreien, een zeer bijzondere jonge vrouw met een multidimensionaal bewustzijn, met ons wil samenwerken en een live event wil organiseren waarin ze haar unieke kijk op de gebeurtenissen op Aarde met ons wil delen! 

Voordat Christina naar de Aarde kwam kon ze naar eigen zeggen kiezen uit meer dan 50 planeten om op te incarneren. Ze kwam naar planeet Aarde omdat ze zag hoe wonderschoon deze planeet is én omdat ze vanaf de ruimte kon zien dat er elke dag steeds meer lichtjes aan zouden gaan – steeds meer mensen die ontwaken en het licht gaan zien!  

Oktober 2015: ‘Mama, ik observeer nu al jaren de “energiemoleculen”. Tot nu toe heb ik ze ’s nachts alleen nog maar zwart gezien, maar dan wel anders zwart dan het donker. Maar weet je, sinds vandaag zijn de energiemoleculen niet meer zwart, maar goud, zelfs ’s nachts! Goud! Goud! Mama, begrijp je wat dat betekent?!’  – passage uit ‘Christina, het visioen over het goede.’

Tijdens dit event zal Christina haar kennis en wijsheden – gezien vanuit haar multidimensionale en sterk verruimde blik – met ons delen. Ze zal onder andere haar visie met ons delen over de bewustzijnsgroei die nu gaande is op Aarde: dat we als mensheid verschuiven naar het eenheidsbewustzijn. 

We starten deze bijeenkomst met een gezamenlijke meditatie, geleid door Tijn Touber, om van hart tot hart met elkaar te verbinden en in het eenheidsbewustzijn te komen. Zodat we alvast kunnen ervaren hoe het voelt als we allemaal vanuit ons hart en vanuit dit eenheidsbewustzijn gaan leven. 

Vervolgens gaat Christina in gesprek met Nicola, haar persoonlijke vertaler. Het wordt een gesprek over de bijzondere tijd van transformatie waarin we leven en het nieuwe ‘gouden tijdperk’ waar we naartoe gaan. Wat is Christina’s kijk op alles wat gaande is en wat nog gaat komen? Christina spreekt Duits; Nicola zal alles wat Christina zegt naar het Engels vertalen. 

Als we tijd over hebben is er nog ruimte voor een Q&A met Christina, Tijn en Tim. Denk aan onderwerpen als ons zielspad, nieuwe celstructuren en DNA-activatie, de ontvouwing van ons volledige potentieel, het Kristal- en Christusbewustzijn, de Akashakronieken, collectieve trillingsverhoging en de vijfdimensionale toekomst. 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij dit zeer bijzondere event en samen een inspirerende middag te beleven over het groeiende bewustzijn in deze tijd en onze roos- (of eigenlijk moeten we zeggen goud)kleurige toekomst! Als je Christina von Dreien in levende lijve wilt ontmoeten, haar bijzonder hoge trilling en energie wilt ervaren of haar persoonlijk een vraag wilt stellen, dan is dit je kans! 

Belangrijke informatie:

Deuren open: 13:15 uur
Start: 14:00 uur
Afronding: tussen 17:00 en 18:00 uur
Consumpties: Inclusief drankje in de pauze

Over Christina

Christina von Dreien (2001) komt uit het Zwitserse Toggenburg. Ze is geboren met een sterk verruimd bewustzijn en behoort daarmee tot een nieuwe generatie jonge evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit. Van jongs af aan geeft ze al blijk van een opmerkelijk inzicht in de huidige wereld en verbaast ze met haar sterke ethiek, wijsheid en innerlijke rust, die een nieuwe dimensie van mens-zijn doen vermoeden. 

Gegevens

Datum:
30 november
Tijd:
13:15
Kosten:
€55,55 – €77,77

Locatie

Spant! Bussum
Doctor Abraham Kuyperlaan 3
Bussum, 1402 SB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Univibes
E-mail
events@univibes.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Regulier ticket
77,77
Gereduceerd tarief jongeren t/m 25 jaar of als je weinig te besteden hebt
55,55
0 beschikbaar
Uitverkocht