Zonder jouw steun kunnen we niet

Doneren

Lieve jij,

Wat fijn dat je hier bent. Dat betekent dat je wellicht een donatie over wilt maken naar onze stichting. En daar zijn we ontzettend blij mee! Want zonder jouw steun kunnen wij niet bestaan.

Er werkt inmiddels een heel team aan Univibes. Allemaal vanuit hun hart om mee te bouwen aan een mooiere wereld. Dag in, dag uit zijn ze bezig met werkzaamheden als het opnemen en editten van Vibestalk, het schrijven van teksten, versturen van nieuwsbrieven, onderhouden van de website, de administratie, de webshop, het organiseren van events, de redactie van Vibestalk, het beantwoorden van alle vragen via e-mails en noem maar op.

We hebben een prachtige studio voor Vibestalk om in gesprek te gaan over bewustzijn, persoonlijke groei en een ander licht te schijnen op de gebeurtenissen op het wereldtoneel. We willen je graag blijven informeren en inspireren. Maar ook deze studio brengt de nodige kosten met zich mee. Evenals de website, hosting en andere ICT-oplossingen die nodig zijn om onze stichting vorm te geven.

Met jouw steun kunnen wij verder bouwen aan een wereld die gedreven wordt door verhoogd bewustzijn, een wereld waarin iedere stap die we zetten doordrenkt is van zorg voor jezelf, elkaar en voor de aarde.

Dank voor je donatie, dank voor je steun. Together we create!

Veel liefs,
Tim en team Univibes

Steun ons

Bedrag

Doneren vanuit het buitenland

Wil je ons vanuit het buitenland steunen?

Dan kun je een donatie doen door een bedrag over te maken op rekeningnummer
NL22 BUNQ 2078 6845 46
t.n.v. Stichting Univibes.

We zijn je enorm dankbaar!