Over ons

Over Univibes

Univibes:

Jouw kompas door de grootste transitie ooit, waar verbinding met elkaar centraal staat

In een wereld die voortdurend verandert, groeit ook het bewustzijn van onze rol binnen deze verschuivingen, zodat we een wereld kunnen creëren waar we oprecht naar verlangen. We staan op een keerpunt, een moment waarop we kunnen kiezen hoe we de toekomst vormgeven. Naar onze overtuiging gloort er een nieuw tijdperk aan de horizon. Een tijdperk waarin er ook iets van ons verwacht wordt. 

‘Een wereld die gedreven wordt door verhoogd bewustzijn is een wereld waarin iedere stap die we zetten doordrenkt is van zorg voor jezelf, elkaar en voor de aarde.’

Univibes wil samen met jou de grootste transitie ooit maken! Hoe willen we dat doen? Een mooiere wereld creëren doe je niet even en zeker niet alleen. Wij geloven dat daar bewustwording, educatie, mentorschap en ondersteuning, samenwerking en sociale verbinding voor nodig is. En dat kunnen wij jou bieden door middel van: 

VIBESTALK: Met onze wekelijkse Vibestalk uitzendingen willen we je informeren en inspireren door in gesprek te gaan over het bewustzijn, persoonlijke groei en een ander licht schijnen op de gebeurtenissen op het wereldtoneel. Deze uitzendingen geven inzicht en handvatten om actief na te denken over jouw rol in deze wereld en hoe je jezelf het beste kunt ontplooien. 

COMMUNITY: Sluit je bij ons aan en krijg toegang tot de meest inspirerende community die je je kunt voorstellen! Soms voelen we ons alleen en anders in deze wereld, dus hoe geweldig zou het zijn om dagelijks in contact te staan met gelijkgestemden, elkaar te ondersteunen en resonerende gesprekken te voeren? Organiseer je eigen kleinschalige ‘Univibes Together’-evenementen en ontmoet nieuwe mensen online en offline in onze besloten Univibes-community.

EVENTS: Onze evenementen bieden de gelegenheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten, in gesprek te gaan, te verbinden en dieper in te gaan op onderwerpen die ons bezighouden. 

UNIVIBES KIDS: Onze kinderen zijn onze toekomst; zij zullen de fakkel overnemen en voortbouwen op wat onze generatie heeft bereikt. Het is van groot belang voor ons om actief bezig te zijn met de opvoeding, ontwikkeling en het welzijn van onze kinderen. We vragen ons af hoe we hen het beste kunnen stimuleren om trouw aan zichzelf te blijven en niet te verdwalen in een maatschappij die hoge verwachtingen van hen heeft. Deze vraag houdt bewuste ouders sterk bezig. Met Univibes Kids willen we deze uitdaging aangaan, want elk kind draagt een unieke innerlijke vonk die aangewakkerd kan worden door liefdevolle begeleiding en inspiratie!

ACADEMY: Het leven is een leerschool, je blijft jezelf ontwikkelen en ontplooien doordat je nieuwe inzichten opdoet. Eén van de cruciale lessen die wij hebben omarmd, is dat de weg naar een betere wereld begint in onszelf; onze innerlijke wereld fungeert als spiegel voor de buitenwereld. Naarmate we actief aan zelfreflectie werken en onszelf beter leren begrijpen, kunnen we vanuit dit vernieuwde perspectief daadwerkelijk een positieve impact op de wereld hebben. Met onze academy kun je thuis of waar je ook bent doorgaan met je persoonlijke ontwikkeling, met begeleiding van de beste leraren uit Nederland en België. 

Together we create!

Onze Missie

Wij willen samen met jou gaan bouwen aan een mooiere nieuwe wereld.

Onze Visie

De wereld bevindt zich in een transitie. Tijdens een chaotische periode ontstaan ook de mooiste initiatieven en kansen voor een mooiere wereld die we vanuit ons hart kunnen gaan neerzetten.

Vanuit ons platform willen we mensen met elkaar laten verbinden, elkaar inspireren en samen gaan bouwen aan iets mooiers, iets beters. Voor onszelf, maar vooral ook voor onze kinderen.

De toekomst.