Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
apr 13

DIEPZIELDUIKEN – De reality benders

13 april @ 20:00 - 23:30

€49,99

Roy Martina, Janosh Stoffers en Robert Bridgeman zijn terug met een nieuw event bij Univibes: Diepzielduiken!

Misschien ken je ze nog als ‘de Musketeachers’. De drie gaan nu verder als ‘de Reality Benders’. En ze hebben weer een geweldig avondvullend programma gemaakt waarin je mee op reis wordt genomen in jezelf en je een diepe duik maakt tot aan je ziel.. en verder. ‘Diepzielduiken’ dus.

We leven in een tijd van bewustwording. Steeds meer mensen ontdekken dat het leven anders is dan ze altijd gedacht hadden. Jij misschien ook?
Vraag je je wel eens af wie je nu eigenlijk bent, diep van binnen? Je weet misschien wel dat je een multidimensionaal wezen bent met een ziel, een persoonlijkheid en een lichaam, maar hoe kun je dat voelen en ervaren?

Roy Martina, Janosh Stoffers en Robert Bridgeman hebben samen meer dan 75 jaar ervaring in bewustwording. Ze schreven en publiceerden meer dan 100 boeken over zelfontwikkeling en hielpen honderdduizenden mensen over de hele wereld op het pad van bewustwording.

Deze avond nemen de drie je mee op reis in jezelf. Met beide benen op de grond en met een gezonde dosis humor en zelfspot beleef je de avond van je leven. Je maakt een diepe duik, all the way to your soul… and beyond.

Je ervaart wie je in werkelijkheid bent, je downloadt nieuwe frequenties die je spirituele groei versnellen en je maakt een kwantumsprong naar een nieuwe, verbeterde versie van jezelf. Diepzielduiken is een ervaring die je niet wilt missen als je je dromen,intenties en verlangens werkelijkheid wilt maken!

Dit is weer een heel nieuw programma, dus ook als je al eerder bij een event van de Musketeachers bent geweest is dit echt een aanrader en een hele leuke, leerzame en verrijkende spirituele ervaring!

Gegevens

Datum:
13 april
Tijd:
20:00 - 23:30
Kosten:
€49,99

Locatie

Theater de Meenthe
Stationsplein 1
Steenwijk, 8331GM Nederland
+ Google Maps

Organisator

Univibes
E-mail
info@univibes.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar