Community-app

Nieuw: de Univibes Community

Join the Univibes familie en
bouw mee aan een mooiere wereld.

Heb jij behoefte aan verbinding, eerlijke media en wil je meebouwen aan een mooiere wereld?
Word dan nu gelijk member en krijg toegang tot de nieuwe Univibes Community-app!

Bij Univibes horen we vaak dat mensen op zoek zijn naar verbinding en behoefte hebben aan contact met gelijkgestemden. Onze events bieden hiervoor de juiste gelegenheid. Maar omdat we meer mensen samen willen brengen en op een laagdrempelige manier willen verbinden met gelijkgestemden kregen we het idee de Univibes Community te starten. Zodat jij en ik en iedereen die behoefte heeft aan verbinding contact met elkaar kunnen leggen. En we samen echt stappen kunnen zetten richting een mooiere wereld. Wat zijn we trots dat het is gelukt!

Voor een klein bedrag kun je ons al steunen (zodat wij verder kunnen bouwen) en ben je direct lid van onze familie. Je krijgt toegang tot de Univibes community-app en kunt daar contact leggen met alle andere community-leden. Je kunt gesprekken starten, verder praten over een uitzending van Vibestalk of een ander onderwerp dat je interesseert, je kunt groepjes aanmaken of deelnemen aan reeds opgerichte groepen. Ook kun je in de app kleinschalige events organiseren om met andere members af te spreken. Bijvoorbeeld een verbindende wandeling, een avondje samen koken of met een klein groepje samen naar de nieuwste Vibestalk kijken.

We hebben verschillende memberships: maan, zon en (voor wie echt mee wil en kan investeren) ster. Alle memberships geven toegang tot de community-app en er zijn andere voordelen die per membership duidelijk vermeld staan.

Meebouwen?

Wil jij meebouwen aan een mooiere wereld met media als voeding voor jouw ziel? Word dan nu member. Voor ons en voor jezelf. Together we create!

Meer weten?

Voor alle vragen over de community-app kun je mailen naar community@univibes.nl.