Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
nov 25

Terug naar je originele potentie

25 november @ 09:45 - 18:00

€125,00

TERUG NAAR JE ORIGINELE POTENTIE
met Karen Hamaker – Zondag en Anna Verwaal

Kom weer volledig in contact met de heelheid van jouw ziel.
Verlang jij ernaar weer volledig in contact te komen met jezelf?
Kom dan 25 november naar Op Hodenpijl en laat je door Anna Verwaal en Karen Hamaker-Zondag meenemen het pad op terug naar jouw essentie.

Op deze dag bundelen Anna en Karen hun kracht en kennis om jou de tools en informatie te geven om weer volledig in contact met jezelf te komen. Anna Verwaal haar expertise ligt in de periode van voor de conceptie tot na de geboorte. Zij deelt haar kennis over de imprints die je opdoet vanaf het prille begin van jouw bestaan en die je tot op de dag van vandaag kunnen beïnvloeden. Op onze blauwdruk liggen imprints die het moeilijker maken om verbonden te worden met je werkelijke kern. Anna laat je zien waar deze imprints zijn ontstaan.

Nadat Anna haar kennis heeft gedeeld staat er een heerlijke biologische lunch voor je klaar.

Hierna vertelt Karen Hamaker-Zondag je alles over hoe de imprint in dit leven verder gaat en hoe je als menselijk wezen trauma’s opdoet. Om vervolgens, misschien nog wel het allerbelangrijkste, te vertellen hoe je weer in contact en verbinding kunt komen met je eigen heelheid. Wat het belang van schaduwwerk hierbij is, welke rol onze voorouders hierin spelen en wat dit voor impact heeft op het grotere geheel.

Samen met Anna en Karen word je uitgenodigd de weg naar heelheid terug te vinden, op het pad dat voor jouw ziel bestemd is.

Het is heel fijn om deze dag te verbinden met gelijkgestemden. Tijdens de pauzes is er ook voldoende de gelegenheid om met elkaar te delen.

Het programma
09.45: inloop.
10.30: Anna Verwaal vertelt je alles over conceptie, zwangerschap en geboorte en de imprint die tijdens deze fases ontstaat.
11.30: pauze.
12.00: vervolg Anna Verwaal.
13.00: biologische lunch (inbegrepen).
14.30: Karen Hamaker-Zondag inspireert je hoe je weer in contact met jezelf komt en hoe jij jezelf kunt helen.
15.30: pauze.
16.00: vervolg Karen Hamaker-Zondag.
17.00: gelegenheid tot het stellen van vragen o.l.v. Tim Douwsma.
18.00: afsluiting.

Met deze twee bijzondere vrouwen en hun rijke kennis belooft het een heel waardevol event te worden, dat jouw investering meer dan waard is. Ben jij erbij om samen met Anna Verwaal en Karen Hamaker-Zondag het pad naar heelheid real live te ervaren? Bestel dan snel jouw toegangsbewijs om deze dag bij te wonen!

Locatie: Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22, 2636 AX Schipluiden
Tijd: 09.45 – 18.00
Prijs: 125,– inclusief biologische lunch

Gegevens

Datum:
25 november
Tijd:
09:45 - 18:00
Kosten:
€125,00

Locatie

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22
Schipluiden, 2636 AX Nederland
+ Google Maps
Telefoon
015-380 18 40
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Univibes
E-mail
info@univibes.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar