Univibes Academy presenteert:

De Kracht van Positieve Verandering

Begin het nieuwe jaar met een innerlijke reis naar zelfheling met 6 inspirerende masterclasses van 6 fantastische sprekers.

6 Teachers.
6 masteclasses.
Oneindig inspirerend

  • De Cosmische frequentie van eigenwaarde (Janosh)
  • Communiceren met het quantumveld (Milan Somers)
  • Maak van je hoogsensitiviteit je grootste kracht (Marjolein Berendsen)
  • Leef jouw waarheid in harmonie met anderen (Jacqueline Lammerts)
  • Je kind empathisch en zelfverzekerd grootbrengen (Amber van Bodegom)
  • Hoe je een magneet wordt voor alles wat je wilt (Christine Beijnen)

De tijd van gratis masterclasses is voorbij, maar dat betekent niet dat het leren stopt! Als je member wordt van de Univibes Community krijg je oneindig toegang tot alle masterclasses én meer!

Als lid van de Univibes Community geniet je van:

  • Onbeperkte toegang tot masterclasses: bekijk onder andere deze 6 waardevolle masterclasses wanneer je maar wilt. Elke masterclass zit vol inzichten en kennis;
  • Verbinding met gelijkgestemden: sluit je aan bij onze prachtige community van zielen die, net als jij, op zoek zijn naar verbinding, groei en inspiratie;
  • Exclusieve content in de community-app: maak gebruik van onze community-app, waar je direct contact kunt leggen met andere leden, deel kunt nemen aan discussies en toegang hebt tot exclusieve content en evenementen.

Bij Univibes draait alles om verbinding. Wil jij meebouwen aan een mooiere wereld met media als voeding voor jouw ziel? Word dan nu member. Voor ons en voor jezelf. Together we create!

Meet de Teachers

Janosh

Liefdevolle Zelfzorg: Ontdek de Kracht van Eigenliefde in de Spirituele Reis
Gevoelige mensen verwaarlozen zichzelf vaak. Janosh onderzoekt de oorsprong van zelfopoffering en onthult hoe eigenliefde te vergroten door zelfprioriteit. Leer spirituele wetten en verhoog je eigenwaarde.

Milan Somers

Quantum Communicatie, een nieuw paradigma om naar te leven
Milan leidt je door de essentiële krachten van verandering. Ontdek het morele wezen van het onderbewustzijn dat direct communiceert met je ego, ziel en het Quantum Veld. Volg de masterclass voor praktische toepassingen.

Marjolein Berendsen

Ontdek de Kracht van Hoogsensitiviteit: Een Reis met HSP-Expert Marjolein
Ben je hoogsensitief? Ontdek je sterke intuïtie en empathie in de masterclass met Marjolein Berendsen. Leer omgaan met uitdagingen en benut je ware kwaliteiten voor balans en voldoening.

Jacqueline Lammerts

Relaties als Pad naar Heling: Een Diepgaande Masterclass met Jacqueline
Ontdek de essentie van relaties als spiegels voor innerlijke groei. Jacqueline onthult energieën, communicatierollen en het verschil tussen hechten en verbinden voor heling.

Christine Beijnen

Manifesteer je Doelen in 2024 met Bewezen Manifestatie-Formule
Leer effectieve intenties voor 2024 zetten met een bewezen formule. Ontdek de magnetische kracht van positief verlangen en train neuroplasticiteit voor manifestatie.

Amber van Bodegom

Affirmaties voor Kinderen: Creëer Positieve Fundamenten in de Opvoeding
Amber van Bodegom deelt in deze masterclass niet alleen wat affirmaties voor kinderen zijn, maar biedt ook praktische handvatten voor dagelijks gebruik. Leer de impact van bewuste programmering in de eerste 7 jaar begrijpen en creëer een positief fundament in de opvoeding.

Doe mee en start jouw transformatie hier!

Ben je klaar om in 2024 volledig tot bloei te komen? Om af te rekenen met die blokkades die jou niet dienen? Om te helen? Te transformeren naar jouw beste versie? Doe dan mee en geef je nu op!

Uit alle gesprekken die Tim had met zijn gasten op de bank bij Vibestalk, kwam steeds een rode draad naar voren: Willen wij een mooiere wereld, dan mogen we met onszelf aan de slag.

Daarmee zijn we bij Univibes hard aan de slag gegaan en nu kondigen we met trots aan dat onze eigen Academy eraan komt! Met alleen de allerbeste teachers en exclusieve training speciaal voor jou om volledig tot bloei te komen.