Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
jun 2

Verbindende wandeltocht diverse locaties

2 juni @ 11:00 - 13:00

€4,99

Ben jij ook toe aan een wandeling en verbinding met gelijkgestemden?  En dat in de lente als alles in bloei staat? In onze ideale wereld wéten mensen dat ze met elkaar, dier en natuur verbonden zijn. Maar in ons dagelijks bestaan vinden we niet altijd de tijd en ruimte om dit ook daadwerkelijk te beseffen.

Op zondag 2 juni willen wij de daad weer met de werkelijkheid gaan verbinden. We wandelen op 4 locaties tegelijk. Het belooft een prachtige dag te worden waar we, omringd door een magische omgeving, bij elkaar komen voor een heerlijke wandeling. Kies hieronder de locatie waar jij graag mee wandelt.

Je hoeft er niet je stoute schoenen voor aan te trekken, om de wereld tot een mooiere plek te maken. Slechts je wandelschoenen en aanwezigheid zijn genoeg. Samen zullen we genieten van het hier en nu, omgeven door precíes wat we nodig hebben om de realiteit van ons drukke leven even te vergeten. Een moment van alles mogen loslaten en ervaren wat ertoe doet, met elkaar, te voet. Iedere stap telt, die leidt tot verbinding.

Together we create, we hebben je er graag (weer) bij .

Tijd: 11.00 uur.

Prijs: Niet members € 4,99

Prijs: Members gratis

Waar: diverse locaties. Koop hieronder een kaartje voor jouw locatie.

  • Wandeltocht Zuid-Holland: Boerderij Meijendel Meijdendelseweg 36, 2243 GN, Wassenaar Bijzonderheden: Honden aangelijnd.
  • Wandeltocht Brabant: Boerderij de Loonsebaan Loonsebaan 88, 5263 CP, Vught Bijzonderheden: Honden aangelijnd.
  • Wandelocht Gelderland: De Heikamp, Hengeloseweg 2, 7261 LV, Ruurlo. Bijzonderheden: honden aangelijnd.
  • Wandeltocht Friesland: De Slotplaats, Foarwurker Wei 3, 9243 JZ, Bakkeveen Bijzonderheden: Honden aangelijnd.

Voor: 500 mensen, verdeeld over 4 locaties, die net als wij op zoek zijn naar verbinding en stappen willen zetten om hieraan bij te dragen. Honden die het plaatje mens, dier en natuur compleet maken en het niet zo erg vinden om gezellig aan de riem mee te wandelen. Kinderen mogen gratis mee!

Afstand: ongeveer 6 k/m in letterlijke zin. In figuurlijke zin geen, maar overbruggen we juist de afstand die we soms ervaren.

Op het prachtige eeuwenoude landgoed kun je iets te eten of te drinken halen, als extra beloning voor jezelf op deze dag.

Als je ons wilt helpen om onze ideale wereld te blijven verwezenlijken, dan kun je onze stichting steunen door onze merchandise te kopen. Zo help je ons om te kunnen groeien naar een nóg mooiere wereld.

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
11:00 - 13:00
Kosten:
€4,99

Organisator

Univibes
E-mail
events@univibes.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar